Vad är AuraTransformation™?

Vad för typ av behandling är det här?

Jag kommer att ge er min förenklade förklaring av det, då jag tror delar av detta är bättre att ta i små portioner.

AuraTransformation™ Är en kroppsbehandling. En uppgradering av ditt energi system för att det skall fungera mer optimalt med den väldigt högfrekventa energin som nu breder ut sig här på jorden tack vare våra barn.

Personligen kände jag att detta var väldigt abstrakt till en början men efter att bara hört om det visste jag att jag behövde detta. Jag kunde känna av andra människor och framför allt blev jag väldigt påverkad av min omgivning och ”energitjuvar”.
Jag hade inget skydd alls och jag upplevde att jag inte hade någon som helst kontroll på om andra tömde mig på energi. Det var liksom fritt fram för dem. Efter min behandling hade jag fått lagat min energisköld, min rustning var av senaste modell. Jag valde vart jag la min energi och framför allt jag fick jag behålla den.

Med denna formen av energiuppgradering är det som när du uppdaterar mjukvaran på din telefon. Du måste göra det annars funkar inte själva telefonen optimalt. Samma är det med oss… Vår kropp är hårdvaran och vår energi är mjukvaran. Den behöver också uppdateras för att vi skall fungera optimalt. Vi är alla i grund och botten byggda av molekyler och atomer, som är ren energi.
Den energin kan vara full av gammal information som gör att vårt energiflöde inte fungerar som det borde.
Vi får i värsta fall fysiska reaktioner på detta.

Det finns många fördelar med att göra en AuraTransformation™ men det jag själv kände var klart störst och väldigt positivt är att ett direkt skydd från andra människors energier. Att inte bli direkt påverkad av andra människors energier och ”taskiga vibbar”.

Du går från att ha din ande/ditt högre jag på utsidan av kroppen till att integrera det i din fysiska kropp. Vilket ger en helt ny dimension av energi, som gör det lättare att agera på våra idéer. Signaler från ditt högre jag ligger i direkt kontakt med dig. Vilket gör att vår intuition är starkare. Vår nya aura/energirustning skyddar oss från energi dränering från andra människor. Det gör det även svårt att inte vara sanna mot oss själva och det blir lättare att följa vårt hjärtat. Det går fortare från tanke till handling.

För att komma till den punkten innan min AuraTransformation™ var mitt bästa instrument meditation. Då kunde jag gå ” utanför mig själv” för att få kontakt och finna svar men nu efter, är svaren en del av mig och jag känner dem otroligt mycket starkare än innan.

Denna behandling är permanent och fullkomligt ”life changing” i min mening. Stärker din intuition,karisma och för många första gången de verkligen känner sig själv för första gången. Du når en högre nivå av medvetenhet.

AuraTransformation™ är inte bara en form av healing utan ett verktyg som hjälper oss utvecklas som människor fortare. Vår förmåga att manifestera går fortare eller kanske bättre att säga att vår förmåga blir starkare.

En AuraTransformation™ är absolut ingen ”Quick fix” för alla våra problem men det är en öppning till att få tillbaka vår egen power. Att ta eget ansvar och ta tillbaka kontrollen över vårt egna liv, våra val och handlingar.

Det gör helt enkelt övergången enklare och dessutom blir det en rivstart för oss.

När jag förklarade det för mig själv var det en total vår städning och omstart av mitt energisystem. Att få starta om, få en ny chans utan gamla emotionella spärrar och låsningar i mitt energi flöde, som hamnat där på grund av livets händelser, traumatiska minnen och svårigheter. Allt städas bort och vi får en nystart. Vi behöver bara ta hand om konsekvenserna av tidigare val.

En AuraTransformation™ kan endast utföras av en kvalificerad Aura förmedlare™. Aura förmedlaren™ arbetar med ren balans energi.

Jag kommer inte behöva säga till dig att detta skall du göra. Du kommer själv att känna det. Antingen som ett jag måste göra detta eller jag vill/behöver detta. Det kommer inte från mig. Det kommer från ditt högre jag, som låter dig veta att det är dags att ”komma hem”.

Jag kan själv säga att allt detta inte kan förklaras i ord, det måste upplevas och med lite tid kommer förståelsen för vilken häftig behandling det är.

Boka gärna en konsultation här ?

AuraTransformation™ fick sin start i Danmark 1996 och har sen dess fått stor spridning, framförallt i Skandinavien. Grundaren till metoden är Anni Sennov. Om och när du vill ha en djupare mer ingående beskrivning av vad det är rekommenderar jag den officiella hemsidan, www.auratransformation.se, där finner du ingående information om Den nya energin, Kristall och den Gyllene energin som forsar in mot jorden just nu. Här hittar du böcker och artiklar.