Vad är AuraTransformation™?

Vad för typ av behandling är det här?

Jag kommer att ge er min förenklade förklaring av det, då jag tror delar av detta är bättre att ta i små portioner. Om och när du vill ha en djupare mer ingående beskrivning av vad det är rekommenderar jag den officiella hemsidan, www.auratransformation.se, där finner du ingående information om Den nya energin, Kristall och den Gyllene energin som forsar in mot jorden just nu. Här hittar du böcker och artiklar.

AuraTransformation™ Är en kropps och energi behandling. En uppgradering av ditt energi system för att det skall fungera mer optimalt med den väldigt högfrekventa Nya energin som nu breder ut sig,med våra barn, här på jorden.

Personligen kände jag att detta var väldigt abstrakt till en början men efter att ha läst boken Balans på alla plan skriven av grundaren till AuraTransformation™ Anni Sennov, vart allt så mer förståeligt. Jag fick så mycket klara svar på varför jag mådde så dåligt och att jag var totalt dränerad. Förstod också att jag behövde denna behandling fort!

AuraTransformation™ Är en uppdatering av ditt energisystem, även kallat din aura. Den uppdateras från Själsaura till Kristall aura. Vi går från att ha vårat energisystem i 7 chakran till 1 chakra.

I 7 chakran kan det ta tid för saker att ske då våra handlingar skall igenom fler ”stopp” innan vi kommer till handling. Har då våran energi stagnerat (stannat till) i ett chakra kan vår handling helt utebli. Vilket vi jobbar med i till exempel yoga, där flöde av energi kickas igång när vi utövar de olika positionerna (Asanas). När då alla chakran ligger i ett går allt fortare.

Det finns många fördelar med att göra en AuraTransformation™ men det jag själv kände var klart störst och väldigt positivt är att ett direkt skydd från andra människors energier. Att inte bli direkt påverkad av andra människors energier och ”taskiga vibbar”.

Du går från att ha din ande/ditt högre jag på utsidan av kroppen till att integrera det i din fysiska kropp. Vilket ger en helt ny dimension av energi, som gör det lättare att agera på våra idéer. Signaler från ditt högre jag ligger i direkt kontakt med dig. Vilket gör att vår intuition är starkare. Vår nya aura skyddar oss från energi dränering från andra människor. Det gör det även svårt att inte vara sanna mot oss själva och det blir lättare att följa vårt hjärtat. Det går fortare från tanke till handling.

För att komma till den punkten innan min AuraTransformation™ var mitt bästa instrument meditation. Då kunde jag gå ” utanför mig själv” för att få kontakt och finna svar men nu efter, är svaren en del av mig och jag känner dem otroligt mycket starkare än innan.

Denna behandling är permanent och fullkomligt ”life changing” i min mening. Stärker din intuition,karisma och för många första gången de verkligen känner sig själv för första gången. Du når en högre nivå av medvetenhet.

AuraTransformation™ är inte bara en form av healing utan ett verktyg som hjälper oss utvecklas som människor fortare. Vår förmåga att manifestera går fortare eller kanske bättre att säga att vår förmåga blir starkare.

En AuraTransformation™ är absolut ingen ”Quick fix” för alla våra problem men det är en öppning till att få tillbaka vår egen power. Att ta eget ansvar och ta tillbaka kontrollen över vårt egna liv, våra val och handlingar.

Det gör helt enkelt övergången enklare och dessutom blir det en rivstart för oss.

När jag förklarade det för mig själv var det en total vår städning och omstart av mitt energisystem. Att få starta om, få en ny chans utan gamla emotionella spärrar och låsningar i mitt energi flöde, som hamnat där pågrund av livets händelser, traumatiska minnen och svårigheter. Allt städas bort och vi får en nystart.

En AuraTransformation™ kan endast utföras av en kvalificerad Aura förmedlare™. Aura förmedlaren™ arbetar med ren balans energi och under behandlingen rör sig det sju chakrade själsenergin in till ett mer koncentrerat energisystem som ligger i ett chakra. Vilket passar bättre för den Nya tidens energi som strömmat in sedan slutet av December 2012. Den är mer högfrekvent än den tidigare själsenergin.

Innan du genomgår denna behandling är det viktigt att få förståelse för vad behandlingen innebär, därför vill vi att alla läser boken ”Balans på alla plan” av Anni Sennov, grundaren till AuraTransformation™. Efter att ha läst den vet du om denna behandling är något för dig just nu. Boken kan beställas här.

Det här älskar jag med detta! Jag kommer inte behöva säga till dig att detta skall du göra. Du kommer själv att känna det. Antingen som ett jag måste göra detta eller jag vill/behöver detta. Det kommer inte från mig. Det kommer från ditt högre jag, som låter dig veta att det är dags att ”komma hem”.

AuraTransformation™ fick sin start i Danmark 1996 och har sen dess fått stor spridning, framförallt i Skandinavien. Grundaren till metoden är Anni Sennov.

Jag kan själv säga att allt detta inte kan förklaras i ord, det måste upplevas och med lite tid kommer förståelsen för vilken häftig behandling det är.

Boka gärna en konsultation här 💜