Mental utveckling… Sån enkelt att göra och så enkelt att låta bli..

”Tänk att det kan vara så enkelt och så svårt”

En fullkomligt brilliant kommentar på en av mina tidigare videos! 

Ja varför mentalträning? 

Ett uppvaknande och att genomgå ett självförverkligande är något av det tuffaste vi kan gå igenom. 

Det är som att födas på nytt och alla mammor vet hur fruktansvärt ont det gör. Vi skall påbörja en resa som vi inte kan veta något om… den är vår egen resa och INGEN annan har gjort den innan, så ingen annan kan veta. 

Vi kan bara stötta varandra och hjälpa varandra att TRO. 

Vi går in i ett mörker utan att ha en aning om vad som finns därinne. Du vet inte vad du kommer att stöta på och jag skulle tro att det är det som gör att så många undviker att våga utforska sig själva och sin egen potential.

Hade det varit enkelt hade alla levt ett liv i total lycka, fullt med passion och mening…. men nu ser det inte riktigt så ut. 

Vi VET JU INTE ENS OM ATT DET FINNS. 

Många lever ett helt liv utan att ha en aning om vad personligutveckling är. 

De har inte blivit introducerade för det, eller helt enkelt inte varit mogna att förstå det när det funnits framför dem. 

Som ett brilliant citat av Napoleon Hill ”Opportunity often comes disguised in the form of misfortune or temporary defeat” eller som Tomas A. Edison formulerar sig ”Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.”

Och vi är skolade att inte under några omständigheter misslyckas… för då är du förlorad. Men vi lär mer av våra ”misslyckanden” än av våra framgångar.

Vi är rädda för saker vi inte förstår eller ”kan” något om…. När kastade du dig ut senast? När vågade du gå på känsla senast och vad gav det dig efteråt? Vågade du igen eller stannade du där du nu är ”säker”?

Jag säger inte att alla borde och måste våga. Men för den som har känslan av att vilja mer, den som önskar att… eller den som en gång hade en dröm de aldrig fullföljde… en magkänsla att ”There is more out there for me”

VÅGA utforska! Hitta din coach/mentor/förebild och börja nysta upp det mentala.

NOPP det kommer inte att vara lätt…. och jag kan lova att det kommer tillfällen och ibland perioder då det känns fullkomligt omöjligt att fortsätta. 

Det är ofta då de flesta ger upp och finner sig i att vara där de är…för ’jag har det ju ändå ganska bra’… been there and done that… upp på hästen igen, för när du kommit en bit på vägen eller som jag vill säga gotten to deep in to the rabbit hole You cant go back.. OCH! och…. om du fortsätter kommer du en dag titta tillbaka och säga att det var värt det. Med alla ”stridsskador” och med glädjetårar, smärtor ser du lärdomarna och då kommer det att ha varit värt det. Smärtan av att ångra är tuffare än smärtan att utvecklas.

Då har du LEVT ett liv och inte bara tagit dig igenom det. 

VÅGA! Ta ett steg… du behöver inte se hela trappan. Ta bara första steget.

Följ gärna min youtube kanal för videos för den som föredrar det.

Cecilia Falkesand Langer 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *