Den mänskliga treenigheten ?♾

 

Vi lever i en ständig tro att bara jag gör detta, blir detta, åstadkommer detta blir allt bra.

Jag har svårt att tro att vi bara ”blir” lyckliga av att träna och äta nyttigt eller tjäna mycket pengar… eller skapa det materiella paradiset, skaffa familj, träffa den ”rätte”, klättra i karriärsstegen osv.

Jag har testat flera av dessa… och de är inte alltid vad vi föreställer oss innan vi är där… tyvärr… och väl där mår vi dåligt tillslut för att vi trodde vi var ”framme” och inser att det bara är ett litet stopp på vägen.

Livet är balans och nivån av balans höjs med livserfarenhet och utveckling. Att ständigt växa som människa och lära känna DIG SJÄLV.

Vad jag har lagt märke till är att många inte ens vet vad det skulle vara eller vem de själva faktiskt är, utan allt vi fått ”stoppat i oss” på vägen till vuxenlivet. Vi har skapat vår identitet utifrån jobb, relationer, uppväxt, fritidsintressen osv. Vad omgivningen värderat som bra/dåligt, värdefullt eller värdelöst… vissa av oss samlar på de där ”värdefulla” sakerna, som vi vill tro ger oss någon form av status…

men vad skulle du vara utan allt det? Vem skulle du vara?

I bara det där nakna… utan ”samhällsklädsels” Skulle du våga utforska detta? Jobba med dig själv inifrån och ut.

Jag jobbar med just detta. Kropp, själ och sinne.

Att städa rent det mentala från gamla trossystem och få nycklar till mental frihet. Uppgradera ditt energisystem och starta om med endast din personliga energi som grund. Det ger mer energi och ork att göra det du egentligen vill. En starkare inre kompass som visar vägen till det många av oss söker – vår egen mening i livet. Mer Fysiskt utmana kroppen och komma närmare ditt fysiska ursprungsläge.

Ja den mänskliga treenigheten!

Att tro att vi klarar oss fint med det ena och inte det andra börjar mer och mer bli uppmärksammat som omöjligt.

Våga se dig själv, lyssna till dig själv och känna dig själv ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *