Om Cecilia

Jag är född 1982 i vackra Göteborg och under hela mitt liv har scenen varit ett av mina favorit hem. Både som musikalartist, grupptränings instruktör och senare inom presentations försäljning och management.

Med många tunga erfarenheter i bagaget har jag alltid drivit mot att växa av mina motgångar och använda dem för att hjälpa andra. Jag lever just nu i västra Sverige med min familj men ger även behandlingar i Spanien, med målet att fortsätta min utveckling som AuraFörmedlare™ i större delar av Europa och USA.

Ett liv i ständig utveckling och rörelse har varit mottot.

Men 2013 födde jag mitt första kristallbarn och 2014 mitt andra. Livet tog totalstopp, på gott och ont men det gav mig tid att ytterligare utforska yogan, personlig utveckling och världens alla filosofier om attraktionslagar och vår egen förmåga att skapa vår tillvaro.

2015 blev jag introducerad för AuraTransformation™. Det blev svaret på det jag väntat och letat efter. Det jag känt på mig skulle komma. Med två kristaller var livet tomt på energi och jag sökte lösningar på utmattning och apati. Det var en ny tuff tid som jag vill säga att jag med AuraTransformationen™ vänt till något fullkomligt fantastiskt.

Nu drivs jag av att ge människor den bestående förändring och förbättring det innebär med en AuraTransformation™ men även genom Dream intelligence coachning och yoga som är verktyg som stärker och hjälper till i processen och i den resan till balans i livet det innebär. På fler plan än ett.

Att få hennes AuraTransformation™ var, i mina ord, som att komma hem.

Välkommen till en magisk resa!

Om du har frågor tveka inte att kontakta mig.

One leap of faith can turn your whole world around.

Massa värme och kärlek

Cecilia Falkesand