Dream Intelligence och NLP Coaching

Min coaching teknik handlar om att väcka drömmaren.

Skaka personer ur stagnation och trötthet.

Få förståelse för våra val vi gjort, som faktiskt kan ha tagit totalt död på vår egen livsglädje och gnista.

Vi jobbar igenom tekniker och verktyg som väcker passionen, hoppet och tron på att livet kan vara fyllt av glädje ämnen och total lycka. När vi tar eget ansvar för våra liv ger det oss total kontroll över både vårt emotionella känslo liv och allt som påverkas av just ”dagsform”. Med NLP kan vi ta tag i specifika beteendemönster och händelser som låst oss. Hjärnan må vara komplex men med små medel kan vi hjälpa den att ta oss ditt vi vill istället för att hindra utvecklingen.
Vad är skillnaden på bra och excellent? Kanske våra mentala förmågor att medvetandegöra val vi gör och istället skapa vanor som bygger oss istället för river.

Har du någon vana som håller dig tillbaka? Eller kanske en händelse som skada dig och nu håller dig tillbaka? Ja möjligheterna att komma vidare är oändliga. Våga växa och må bra!

För den som inte känner att de direkt vill ge sig själva en Auratransformation™ är detta en exemplarisk start till att förstå vår egen energi och vad den påverkar och faktiskt varför andras energi eller ”taskiga vibbar” påverkar oss så starkt.

Välj NLP/coaching enbart eller med en Auratransformation™ med tillhörande Balansering.

Resan börjar alltid med dig, för dig och definitivt för din familj. Boka gärna en 30 min konsultation så vet vi snart om detta är för dig.

Läs mer på Behandlingar för att hitta din väg till välmående.