AuraTransformation™

AuraTransformation™ är en behandling på 3,5-4 timmar bestående av två delar.

Den första delen är själva AuraTransformationen™, som tar cirka 2,5 till 3 timmar.

Denna behandlingen är en storstädning av dina energier. Där vårt gamla system på sju chakran i Själsauran transformeras till Kristallaura där våra tidigare sju chakran går ihop i ett chakra. Ett mycket mer passande energi system i dagens mer högfrekventa Gyllene energi.

Den andra delen är en balansering på 1 till 1,5 timma, som görs inom 14 dagar efter din AuraTransformation™. Under den här behandlingen ”fyller vi på” den nybyggda bilen med mer bensin. Vi laddar ner mer av vår egen medvetenhet.

Sista delen av behandlingen rekommenderas starkt att göra igen efter 3-6 månader efter vår AuraTransformation™. Eftersom vi omöjligt kan hämta ner all vår medvetenhet i ett svep. Efter det kan det upprepas ett par gånger efter behov men det beror helt på klientens förmåga att släppa taget om gammalt och att ändra negativa beteende mönster men läs mer om det på Balansering eller Vad är AuraTransformation™.

För den som vill göra en djupdykning och veta mer om bakgrunden och Anni Sennov, grundaren till AuraTransformation™ gå in på den officiella sidan www.auratransformation.com