AuraTransformation™

AuraTransformation™ är en behandling på 3,5-4 timmar bestående av två delar.

Den första delen är själva AuraTransformationen™, som tar cirka 2,5 till 3 timmar.

Denna behandlingen är en storstädning av dina energier. Där vårt gamla mjukvarusystem uppdateras till ett bättre fungerande system med samhällets snabba tempo.

Den andra delen är en balansering på 1 till 1,5 timma, som görs inom 14 dagar efter din AuraTransformation™. Under den här behandlingen ”fyller vi på” den nybyggda bilen med mer bensin. Vi laddar ner mer av vår egen medvetenhet.

Sista delen av behandlingen rekommenderas starkt att göra igen efter 3-6 månader efter vår AuraTransformation™. Eftersom vi omöjligt kan hämta ner all vår medvetenhet i ett svep. Efter det kan det upprepas ett par gånger efter behov men det beror helt på klientens förmåga att släppa taget om gammalt och att ändra negativa beteende mönster men läs mer om det på Balansering eller Vad är AuraTransformation™.

Falkflow finns med alla tjänster på Bokadirekt.se

Boka tid

För den som vill göra en djupdykning och veta mer om bakgrunden och Anni Sennov, grundaren till AuraTransformation™ gå in på den officiella sidan www.auratransformation.com

 

Min Upplevelse av att få en energiuppgradering va extremt påtaglig.
Som en ”highly sensitive” person kunde jag knappt gå utanför dörren utan att vara förbered på att uppleva och känna av olika känsloatmosfärer.
Innan kunde jag kontrollera det med min yoga och meditation men 2013 födde jag mitt första kristallbarn och 2014 mitt andra.  Jag orkade inte hålla mig över ytan mer eller det var så jag kände.
Livet tog totalstopp, på gott och ont. Det gav mig tid att ytterligare utforska yogan, personlig utveckling och världens alla filosofier om attraktionslagar och vår egen förmåga att skapa vår tillvaro.
Att få barn har varit min största utmaning hittills. Från att flytta och vara i konstant rörelse till att tvingas att stanna upp och sätta rötter.

2015 blev jag introducerad för AuraTransformation™. Det blev svaret på det jag väntat och letat efter. Det jag känt på mig skulle komma. Med två kristallbarn var livet tomt på energi och jag sökte lösningar på min totala utmattning och apati. Det var en ny tuff tid som jag vill säga att jag med AuraTransformationen™ vänt till något fullkomligt fantastiskt.